bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

25 Yıldır Çocuğunu Arıyor

GENEL

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde oturan Gül çifti, 25 yıldır doğum esnasında kaybettikleri ikiz çocuklarından birini arıyor.Mehmet Ali (70) ve Esma Gül (66) çiftinin, 25 yıl önce 7 Temmuz 1988 tarihinde ikiz çocukları oldu. Bir çocuklarının...

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde oturan Gül çifti, 25 yıldır doğum esnasında kaybettikleri ikiz çocuklarından birini arıyor.

Mehmet Ali (70) ve Esma Gül (66) çiftinin, 25 yıl önce 7 Temmuz 1988 tarihinde ikiz çocukları oldu. Bir çocuklarının doğumu Şiran’da gerçekleştikten sonra bir takım doğum sıkıntıları çıkması nedeniyle ikinci doğum için Erzincan Devlet Hastanesi'ne anne sevk edildi. Anne, burada ikinci doğum gerçekleştikten sonra çalınan çocuklarını arıyor.

YAŞLI ANNENİN GÖZÜ HÂLA YOLLARDA

25 yıldır hiçbir haber alınamayan çocuklarının bulunmasını isteyen anne Esma Gül, doğum esnasında komşusunun da orada olduğunu ve doğumdan sonra çocuğu sağ olarak gördüğünü ve sonra çocuğun ortadan yok olduğunu iddia ederek, çocuğunun çalındığını savundu. 25 yıl önce doğumdan sonra görevliler tarafından neden bu kadar çok çocuk yapıyorsun diye azarlandığını anlatan Gül, kaybolan çocuğunun sıkıntısı ile 10 kez ameliyat olduğunu, çocuğunun rüyalarına girdiğini, artık belli bir zaman sonra maddi imkansızlıklardan dolayı çocuğunu arayamadığını ve çocuğunu bir kez olsun ölü ya da diri görmek istediğini söyledi.

ÇOCUK ERZİNCAN’DA YAŞIYOR OLABİLİR

Anne Esma Gül, dört beş yıl öncesinde bir komşusunun Erzincan’a alışverişe gittiği esnada oğlu Burhan Gül’e benzer bir çocuk görerek akşam geri döndüğünde "Sizin çocuk bugün Erzincan’da mıydı?" dediğini söyledi. Esma Gül, bunun üzerine kendilerinde çocuğun Erzincan’da çalınıp burada yaşıyor olabileceği şüphesinin daha da arttığını sözlerine ekledi.

İKİZ KARDEŞİMİ GÖRMEK İSTİYORUM

İkiz kardeş Burhan Gül (25), hiç görmediği kardeşini eğer hayattaysa görmek istediğini, ailesinin ikiz kardeşinin bulunması için Erzincan Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduklarını, 1995 yılında ise olayın zaman aşımına uğradığını ve olayla ilgili ilerleyen gelişmeler sonrasında yargı yolunun da kapandığını dile getirdi. Gül ayrıca, 25 yıldır ailesi ve kendisinin verdikleri mücadelelere rağmen çaresiz kaldıklarını, kardeşinin bulunmasını istediğini, kardeşini hep merak ettiğini ve yardım edebilecek kişilerden yardım beklediğini anlattı.

Gül ailesi kayıp çocuklarının bulunması konusunda onlara yardım edecek, destek verecek birileri olursa çok mutlu olacaklarını, arayışlarını bırakmayacaklarına dikkat çekti. Mehmet Ali Gül ve Esma Gül çiftinin kayıp çocuklarından hariç dokuz çocuğu daha bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.