bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent Seyir Tepesi Hizmete Açıldı

EKONOMİ

Yakakent’te Bayrak tepe olarak bildiğimiz seyir tepesi 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önal’ın katılımı ve semazen gösterileri ile açıldı.

Yakakent’te Bayrak tepe olarak bildiğimiz seyir tepesi 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önal’ın katılımı ve semazen gösterileri ile açıldı.

Yakakent’in Seyir Tepesi eşsiz manzarası ile görenleri büyülüyor. Beytullah Şentürk seyir tepesini halkımızın hizmetine açmak Yakakent’in güzelliklerini tanıtmak, Yakakent’i yaşanabilir ilçe haline getirmek ve seyir tepesinin vatandaşla buluşmasını sağlamak amacı ile burada toplanmış bulunmaktayız. İlçemizin güzelliklerini tek bir noktadan yani seyir tepesinden halkımıza ve dışarıdan gelecek olan yabancılar için ayrı bir mekan olarak hazırlayıp vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz. Seyir tepesindeki güzellikleri ile siz değerli halkımıza nezih bir ortamda kahvaltı ve özel menülerimiz ile sizlere hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi düşünerek ve planlayarak arkadaşlarım ile yapmaya çalıştık dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar: Yakakent ilçemize böyle güzel ve nezih ortamda ailemiz ile birlikte gelip dinlenmek ve gezmek isteyenlerin uğrak yeri olması dileğimle açılışını yapacağımız Yakakent seyir tepesinin öncelikle Beytullah Şentürk arkadaşıma ve ekibine hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Açılış kudelasını Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Bafra Devlet Su İşleri Müdürü Berati Özkan, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önal, Beytullah Şentürk, Zafer Paralı, Yalçın Parlak’ın katılımı ile gerçekleşti.

İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önal Semazen gösterileri eşliğinde bir birinden güzel eserler ile misafirlere unutulmayacak bir gün yaşattı. Önal, seslendirdiği ilahiler ile vatandaşlar duygulu anlar yaşadılar.

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü açılışı yapılan seyir tepesi iş yerinde davetlilere kavurma, keşkek, patatesli, kıymalı, ıspanaklı gözleme, yağlı yanıç, pilav, tatlı, ayran ve çay ikramında bulundular. Açılışa gelen vatandaşlar ise doğa, temiz hava Yakakent’in tüm güzelliklerini gösteren balkon sefası, sedir oturma grubu, teras salıncak, ile davetlilere unutulmayacak bir yaşattılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.