bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

XPG Hakkında

EKONOMİ

XPG yani Xtreme Performance Gear teknoloji meraklılarına, oyunculara ya da profesyonel olan kişilere ADATA tarafından kurulan bir markadır.

XPG yani Xtreme Performance Gear teknoloji meraklılarına, oyunculara ya da profesyonel olan kişilere ADATA tarafından kurulan bir markadır.

Yüksek performanslı ürünlere sahip olan XPG markası kullanıcıların aşırı performans elde etmelerine yardımcı olur. Bu ürünler üretilirken kullanıcıların ihtiyaçları ve beğenileri göz önünde bulundurulmaktadır. Üretilen her bir XPG ürün yüksek güvenilirlik özelliklerine de sahiptir. Böylece markaya ait satın alınan her bir ürün yaşamı daha konforlu hale getirecektir.

Markaya ait ürünlere ulaşmak için internet sitesi ziyaret edilebilir. Sitede yer alan ürünlere bakıldığında bunlar içerisinde gaming kulaklık, gaming Mouse, gaming klavye gibi oyunculara ait ürünler yer almaktadır. Satın alınacak her bir ürünle oyun oynamak daha da zevkli olacaktır.

XPG Modelleri

XPG markasına ait her bir ürün gerek tasarımı gerekse özellikleriyle insanların ilgisini çekmeyi başarmaktadır. İnternet sitesine girildiğinde kategorilerin hepsinde ürünlere dair kapsamlı bilgiye ulaşılabilir.

Markaya ait kulaklıklar kafa bandı olacak şekilde tasarlanmış olup kablo ve mikrofon özelliğine sahiptir. Ayrıca kulaklıklarda USB bağlantısı da bulunmakta olup kablonun uzunluğu 2.2 metre olarak ifade edilmektedir.

Markanın ürünleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de Mouse çeşitleridir. Altı ya da yedi tuşlu olacak şekilde tasarlanan bu Mouse modelleri çizilmeye dayanıklı, aydınlatma efektli, rahat oyun oynama imkanı sunan ergonomik tasarım ve istenilen atış için mükemmel duyarlılık gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler ürünleri daha da tercih edilebilir hale getirir.

XPG Fiyatları

Özel üretim ürünler olduğundan dolayı markasına ait ürünlerin fiyatları piyasa ile kıyaslandığında biraz daha yüksek olabilir. Her bir ürünün fonksiyonel ve şık tasarımlı olacak şekilde üretilmesi satın alınan kişiye avantaj sağlar. Fiyatlar konusunda piyasada genellikle yüksek seviyeler hakimken yukarıda belirtilen internet sitesinde her zaman indirimli ve kampanyalı fiyatlar geçerlidir. Böylece beğenilen klavye, Mouse ya da kulaklık modeline daha uygun fiyatlardan sahip olunabilir. Ürünlerin kullanıcılarına hem maddi hem de manevi yönden avantaj sağlaması nedeniyle markaya olan ilgi günden güne daha da artmaktadır. Bu sayede profesyonelliğin farkını yaşamak isteyen herkes bunlardan birini satın alabilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.