bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vichy Dercos ile Kepeksiz Saçlar

EKONOMİ

Loreal grubunun önde gelen markalarından biri olan Vichy, son yıllarda en fazla tercih edilen kozmetik markalarından biri oldu.

Loreal grubunun önde gelen markalarından biri olan Vichy, son yıllarda en fazla tercih edilen kozmetik markalarından biri oldu. Seçkin bir konuma sahip olan markanın güneş kremleri, içeriği ile cilde nefes aldıran Vichy Mineral 89 cilt bakım serumu, kırışıklıklara karşı Vichy Slow Age Anti-age serisi ve BB kremler ve Vichy Dermablend kapatıcı fondötenleri en fazla tercih edilen ürünleridir. Cilt ve saç bakımı için her türlü ihtiyaca karşılık veren marka kepek karşıtı, dökülme karşıtı şampuanlar, Aminexyl saç bakım serisi gibi ürünleri ile saç bakımı konusunda iddialıdır. 

Vichy Dercos ile Hassas Saçlarınızı Koruyun

Vichydercos kepeğe karşı şampuanın saç tiplerine uygun çeşitleri vardır. Vichy Dercos Shampoo Anti Dandruff, hassas saçlar için olup 200 ml’dir. Saçlarda zamanla oluşan kepeği giderdiği gibi kepek oluşumunu da azaltmaktadır. Yeni formülüyle ilk kullanımdan itibaren etkisi görülmektedir. Kaşıntıyı azaltan şampuan dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Paraben içermeyen ürün güzel bir kokuya sahiptir. İlk kez kullanılırken saça uygulanıp 2 dakika bekledikten sonra durulamak yeterlidir. Diğer yıkamalarda daha güzel sonuç için masaj yaparak uygulanmalıdır. sayfasını ziyaret ettiğinizde bu ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.