bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı: “Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Bafra'mızın Yüz Akı Olacak”

EKONOMİ

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bafra Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmak için yoğun çaba gösterilen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projesi ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Bafra’yı ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bafra Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmak için yoğun çaba gösterilen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi projesi ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından projenin gerçekleşeceği alanda kendisine yapılan sunum sonrası açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Bafra’mızın yüz akı olacak” Dedi.

Vali Dağlı: Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Belediyemizin Çevre Bakanlığımızla birlikte yürütmüş olduğu güzel bir çalışma. Önümüzdeki süreçte Bafra’mızın yüz akı olacak. Çevredeki küçük sanayi sitelerine sığmayan küçük sanayi tesislerimizin burada yer alması ile hem mahalle aralarında olan hem ev altlarında olan sanayi tesislerinin buraya girmesiyle burada nezih ortamı oluşturmuş olacağız” Sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “AK Parti Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ile proje alanında incelemelerde bulunarak bilgi verdik. Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projemiz bölgemizde tek olma özelliği ile başta istihdam olmak üzere birçok alanda katma değer kazandıracak” Dedi.

Bafra programında sabah ilk olarak Bafra Ticaret Odası(TSO) ve Bafra Sera OSB Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Dağlı, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün kültürel ve tarihi mirasları koruma çalışması kapsamında restorasyon çalışmaları devam eden, 1852 yılında inşa edildiği tahmin edilen tarihi Çarşı Cami'de incelemelerde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın’dan aşılama ile ilgili bilgi aldı. Ardından tarımda önde gelen tesis ve işletme sahipleriyle bir araya gelen Vali Dağlı, Tarım Meslek Lisesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yapımı devam eden Diş Hastanesi, yeni Hükümet Konağı inşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bafra Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın birlikte yürüttüğü orta ölçekli sanayi ve Samsun-Sinop karayolunda yapım çalışmaları devam eden kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın Bafra programında AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve oda başkanları eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.