bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

TKDK'dan Aldığı Hibe Desteğiyle Çiftlik Kurdu

EKONOMİ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan aldığı destekle 100 büyük başlık ahır yaparak ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan aldığı destekle 100 büyük başlık ahır yaparak ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ile birlikte Alaçam Karlı Mahallesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK)’dan aldığı desteğiyle isletme kuran Mustafa Yılmaz’a ait ahırda incelemelerde bulundu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) aldığı hibe desteği ile 5 dönümlük arazi üzerine 100 büyük baş hayvan kapasiteli işletmeyi inceleyerek işletme sahibi Mustafa Yılmaz’dan bilgiler aldı.

İşletme sahibi Mustafa Yılmaz, hazırladığı projenin TKDK Samsun İl Koordinatörlüğünce kabul edilmesinin ardından, aldığı hibe desteğiyle Karlı mahallesindeki arazilerinde ahır, idari bina, gübre çukuru, modem makine ve ekipmanların bulunduğu büyükbaş hayvan çiftliği oluşturdu.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Karlı mahallesinde böyle bir tesis kurarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak işletme sahibi Mustafa Yılmaz’a teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.