bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tekkeköy’de Çiftçilere 2500 Adet Kestane Fidanı Dağıtıldı

EKONOMİ

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 11 Mahallede arı yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize 2500 adet kestane fidanı temin edildi.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 11 Mahallede arı yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize 2500 adet kestane fidanı temin edildi.

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Tekkeköy ilçesinde kestane yetiştiriciliğinin geliştirilmesi projesi kapsamında, 11 Mahallede arı yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize 2500 adet kestane fidanı temin edildi. Bu amaçla ilçemizde kestane ve kestane balı üretiminin gerçekleşmesi sağlanmış olunacak.

Proje fidan temini Orman İşletme Müdürlüğünce, Koordinasyonu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce ve dikim-bakım maliyetleri ise Tekkeköy Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Fidan dağıtım törenine Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat KARA, İl Müdürü İbrahim Sağlam, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Müdürü Murat ERDOĞAN, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR, Muhtarlarımız ve üreticiler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.