bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tarım Kredi Kooperatif Marketi Bafra Şubesi Açıldı

EKONOMİ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Kooperatif Marketi Bafra Şubesi Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in de katılımıyla hizmete açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketi Bafra Şubesi Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in de katılımıyla hizmete açıldı.

Tarım Kredi Kooperatif Market’in Bafra şubesinin açılışı, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Yöneticisi Bilal Bulut, Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Birlik Müdürü Erol Apaydın, Daire Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile şirket yöneticileri, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Açılışın ardından, Samsun Birlik Müdürü Erol Apaydının birliğin çalışmaları ve halka arz edilen gıda ve ihtiyaç malzemelerine ait bilgi sunumundan sonra, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve protokol üyeleri mağazayı gezdi.

Yorumlar (1)

Mustafa KURU 2 Yıl Önce

Vatanımıza, Milletimize ve Baframıza hayırlı olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.