bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tantuni Sofrası – Mecidiyeköy Şubesi Açıldı !

EKONOMİ

Yaklaşık iki yıl önce sektöre giriş yapan genç işadamı girişimci Fatih Aşcı tarafından kurulan “Tantuni Sofrası”, Güneşli Park Avm ve Esentepe Astroria AVM’deki şubelerinin ardından 3. şubesini Mecidiyeköy Meydan'da hizmete açtı.

Tantuni Sofrası 3. Şubesi Mecidiyeköy Meydan’da geniş bir katılımla açıldı. Düzenlenen görkemli açılışta, açılış kurdelesini genç işadamı girişimci Fatih Aşcı ile birlikte Franchising ortağı Zehra Uyar ve iş adamı eski Galatasaray As Başkanı Turgay Kıran kesti.

Birbirinden tanınmış simaların yer aldığı açılışta, Hababam Sınıfının Sevilen oyuncuları, Fox Tv Esaretim Sensin adlı dizi oyuncusu Elif Güçkıran, iş adamları ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Bafralı girişimci Fatih Aşcı’yı hemşerileri de yalnız bırakmadı. Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafra Spor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafra Spor Başkanı Fatih Demir, federasyon ve dernek başkanları, samsunlu hemşerileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Katılımcılar Tantuni Sofrası Mecidiyeköy şubesini gezdi ve kendine özgü lezzetleriyle hazırlanan tantunilerin tadına baktılar.

Yöresel bir ürünü, sağlıklı yerli fast food olarak tüketicilere sunmak için 3 yıl önce yola çıktıklarını dile getiren genç yatırımcı Fatih Aşcı, “Lezzetli ve yerli bir yiyeceğimiz tantuniyi, Türkiye ve dünya pazarına tanıtmak amacıyla Tantuni Sofrasını kurduk. Bugün 3’ncü şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Mecidiyeköy şubemiz, 100 bayiye kadar hizmet verebilecek. Hizmet ve lezzet kalitesi için tek noktadan lojistik sistemine geçiş yağacağız.

Tantuniyi, dünyada benzeri olmayan sunum şekilleri ile kendimize özgü bir konseptle hazırlıyoruz. Yerli ve sağlıklı bir fast food markamız oldu. Geçmişten kopmadan geleceğe yönelen, çokuluslu şirket ve pazar odaklı oluşuma girmiş olan Tantuni Sofrası, Tantuniyi dünya pazarında rekabet edebilir yerli bir yiyecek haline getirme hedefindedir.” dedi.

Tantuni Sofrasının hedeflerinden de bahseden Fatih Aşcı, yurtiçi ve yurtdışından gelen talepler üzerine, 2017 yılsonuna kadar hedeflerinin 10 şubeye ulaşmak olduğunu aktardı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.