bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sezonun En Güzel Şal Eşarp Modelleri

EKONOMİ

Doğadan esintilerin yer aldığı desenlerin yanı sıra geometrik desenler ile bezenmiş şal eşarp modelleri bu sezonun en popülerleri arasında yer almakta.

Doğadan esintilerin yer aldığı desenlerin yanı sıra geometrik desenler ile bezenmiş şal eşarp modelleri bu sezonun en popülerleri arasında yer almakta. Genel olarak twıll kumaştan yapılan şallarda sık sık karşımıza çıkan geometrik desenler tarzınıza modern bir hava katıyor. Bu şallar farklı desen ve renk seçenekleri ile klasik bir tarzı olanlar içinde uygun. Rahat kullanımı ile günlük kombinler için uygun olduğu kadar şık görünümü ile özel günlerde de kullanılabilir.

Yeni Kreasyon Şal Eşarp Modelleri

Şal ve eşarp modelleri her sezon yeniliklerle genişlemektedir. Yeni tasarlanan kumaşlar, yeni dokuma teknikleri, yeni desenler ile yeni kreasyonlar yaratılmakta ve seçenekler çoğalmaktadır. Bununla birlikte klasikten vaz geçemeyenler için de üretim devam etmekte. Koton, keten, ipek şal ve eşarp modelleri yanı sıra yeni karışımlar ile üst düzey konfor sağlayacak, oldukça şık yeni ürünler de piyasaya çıkmakta. Yeni kreasyon, kullanılan kumaş kadar farklı desen tasarımları ile de dikkat çekiyor. Şıklığınızı tamamlayacak, kendinizi rahat hissettirecek, sizi farklı kılacak modelleri markanın yeni koleksiyonunda bir arda bulabilirsiniz. Yeni model eşarplar https://www.buqre.com/esarp adresinde yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.