bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’un Bafra, Havza ve Kavak OSB Toplantıları Yapıldı

EKONOMİ

Samsun’un Bafra, Havza ve Kavak Organize Sanayi Bölgesi Toplantıları, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun’un Bafra, Havza ve Kavak Organize Sanayi Bölgesi Toplantıları, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

‘Vatandaşlarımıza daha çok iş imkanları sunmak için Organize Sanayi Bölgelerinin ilimizde yatırımların artması için büyük önem arz ettiğini’ belirten Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı; “Bizim işimiz ülkemizin ve ilimizin ekonomik olarak gelişmesinde ve kalkınmasında üreten ve üretim yapan yatırımcılarımızı her anlamda destekleyerek işini kolaylaştırmak ve önünü açmaktır. OSB'lerin genişlemesi, üretim, istihdam ve ihracatın artması için de hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada; “Bafra OSB Yönetim Kurulu toplantısını, Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Samsun Valiliğinde gerçekleştirdik. Toplantıya Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen ve OSB Yönetim Kurulu Üyelerimizle katılım sağladık. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Samsun Valiliğinde gerçekleştirilen Bafra Karma Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Toplantısına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve OSB Müdürü Recai Akçer de katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.