bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun’da Gıda, Kavak ve Havza OSB Toplantısı Yapıldı

EKONOMİ

Gıda, Kavak ve Havza Organize Sanayi Bölgesi Toplantıları, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gıda, Kavak ve Havza Organize Sanayi Bölgesi Toplantıları, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gıda, Kavak ve Havza OSB’de devam eden altyapı ve fabrika inşaatlarının son durumları ile parsel tahsis taleplerinin görüşüldüğü toplantılarla ilgili yaptığı değerlendirmede, sadece bölgesinin değil ülkemizin de önemli bir sanayi şehri olan Samsun’da, üretim ve istihdam olanaklarının yoğun şekilde yürütüldüğü 8 adet Organize Sanayi Bölgesi bulunduğunu belirten Vali Dağlı, tüm OSB’lerimizde bulunan 300’e yakın işletmede 10.000’den fazla kişiye istihdam sağlanmakta ve Samsun ihracatının %75’i buralardan gerçekleştirilmekte olduğunu dile getirdi.

Yatırımcılarımız tarafından yoğun talep gören tüm OSB’lerimizde yapılacak fabrikalarla üretim, istihdam, ihracat ve büyümeyi artırmak ve Samsun’u önümüzdeki yıllarda tam bir sanayi şehrine dönüştürmek için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkid Dağlı, Samsun’un tüm kurum ve kuruluşlarıyla yatırımcılara gereken her türlü desteği sunmaya hazır olduğunu bir kez daha vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.