bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Teknopark Firma Tanıtım Günlerine İlgi Artıyor

EKONOMİ

 Samsun Teknopark Firma Tanıtım Günleri üçüncü hafta etkinliğini gerçekleştirdi. Önceki haftalara nazaran daha fazla katılımcının bulunduğu etkinlikte Karal Görsellik firması yetkilisi İsmail Fevzi ALTUNİÇ, Grit Coğrafi Risk ve Bilgi Teknolojileri yetkilisi Doç. Dr. Sedat DOĞAN ve AYC Medikal yetkilisi Serhat BOZKURT firmalarını temsilen Ar-Ge projeleri ve hizmetlerinden bahsettiler.

SAMSUN HABER - Samsun Teknopark Firma Tanıtım Günleri üçüncü hafta etkinliğini gerçekleştirdi. Önceki haftalara nazaran daha fazla katılımcının bulunduğu etkinlikte Karal Görsellik firması yetkilisi İsmail Fevzi ALTUNİÇ, Grit Coğrafi Risk ve Bilgi Teknolojileri yetkilisi Doç. Dr. Sedat DOĞAN ve AYC Medikal yetkilisi Serhat BOZKURT firmalarını temsilen Ar-Ge projeleri ve hizmetlerinden bahsettiler.

ÇOLAK, Uluslararası düzeyde yenilik çalışmaları bekliyorum…

İzleyicilerin büyük bir ilgiyle dinledikleri programda Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra ÇOLAK “Firmalarımızda işbirliği olgusunu güçlendirmek amacıyla planladığımız etkinlikte katılımcı sayısının artması ve özellikle Samsunun çeşitli iş kesimlerinden misafirlerimizin olması bizleri çok mutlu ediyor. ”şeklinde memnuniyetini dile getirdi. Sanal gerçeklik, Coğrafi Risk ve Bilgi Teknolojileri ve Medikal sektörlerinde sunum yapan firma yetkililerine uluslararası düzeyde inovasyon ürünlerinin üretilmesi beklentisini aktaran Çolak, bu tür firma buluşmalarını fazlasıyla önemsediklerinin altını çizerek düzenledikleri tanıtım günleri etkinliklerine kararlı ve istikrarlı bir biçimde devam edeceklerini dile getirdi.

GÖMEÇ, İş adamları olarak hepimiz bu tür Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan buluşları kullanma, pazarlama ve tüketiciye ulaştırabilme anlamında üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız.

Etkinliğe katılan TÜGİK yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Savaş GÖMEÇ “Büyük bir keyifle programı izledim, mümkün olduğunca da gelecek haftalardaki etkinliklere dernek olarak katılacağız, iş adamları mutlaka bu ve benzeri inovasyon etkinliklerini ilgiyle takip etmeli, bilim ve teknoloji üreten firmalarla işbirliği yapmalıdır.” şeklinde düşüncelerini dilegetirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.