bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun Oda ve Borsa Başkanları Bafra TSO’da Toplandı

EKONOMİ

Samsun Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısının ikincisi Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Samsun Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısının ikincisi Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Samsun Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısının 2.si Samsun Valisi Orhan Tavla’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, Çarşamba TSO Başkanı Ayhan Sonkaya, Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon ve Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Faruk Adalı ile Muğla'dan gelen misafir Muğla TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk ve Muğla TSO Meclis Başkanı Koray Özcan katıldı.

Ayrıca toplantıyı ziyaret eden Samsunsporlu futbolcu Taylan Antalyalı da 48 numaralı formasını Samsun Valisi Orhan Tavla hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.