bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da Sağlık Çalışanlarına 27 Bin TL Maaş Promosyonu

EKONOMİ

Samsun’da sağlık il müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda sağlık çalışanına kasım ayında 27 bin TL maaş promosyonu ödeneceği açıklandı.

Samsun’da sağlık il müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda sağlık çalışanına kasım ayında 27 bin TL maaş promosyonu ödeneceği açıklandı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ile banka arasında yapılan promosyon görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Samsun’da görev yapan sağlık çalışanlarına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödemesini kapsayan sözleşme imzalandı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan anlaşmaya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, komisyon üyeleri ile banka yetkilileri imza attı. 

Sağlık İl Müdürlüğünden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan maaş promosyon ihalesi sonucunda en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası yetkilileri ile yürütülen görüşmeler neticelenmiş olup, mevcut sözleşme süresine 1 yıl ilave edilerek 3 yıl için cea şartı olmaksızın tüm çalışanlarımıza 27.000TL ödenecek şekilde promosyon imzalanması konusunda mutabakata varılmıştır. Ödeme Kasın ayında ve tek seferde tüm çalışanlarımızın hesabında olacaktır. Bu süreçteki katkıları için tüm sendikalarımıza ve ihale sürecindeki yapıcı yaklaşımlarından dolayı da Yapı ve Kredi Bankası yetkililerine teşekkür ederiz. Hayırlı olması dileğiyle tüm sağlık çalışanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.