bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Recai Keskin; Bafra Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

EKONOMİ

Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan Recai Keskin Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan Recai Keskin Bafra Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin Bafra’da bulunan bir restoranda delegelere ve mahalle muhtarlarına birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin yemekte yaptığı konuşmada, " Mevcut oda binamızın yerinin ve fiziki imkânlarının uygun olmadığını düşünüyoruz. Odamıza yeni bir bina kazandırmak için çalışacağız.

“YENİLENME VE DEĞİŞİM ŞART”

Zengin bir oda doğru düşünceler ve yönetim ile olur. Her üretici daha iyi hizmet eden bir Odayı hak eder. Yenilenme ve değişim gerekliliğine olan inancımız tamdır. Çiftçilerimize sunulacak yeni vizyonumuz ve yeni projelerimize ile destek olmanın doğru olacağına inanıyoruz.

Çok değerli Delegelerimizin takdiri ile göreve geldiğimizde sorunların dile getirilebilmesi adına bölge temsilcilikleri oluşturacağız. “Bölge temsilcilikleri çiftçilerimiz ile daha yakın olma adına oluşturulacaktır.” Burada dile getirilen sorunlar her ay yönetime iletilecek, aksayan çalışmalar ve sorunlar ivedilikli şekilde çözüme kavuşturulacaktır.

Ziraat Odamızda çiftçinin ihtiyacı olan ilaç, gübre ve zirai ekipmanların temininde yardımcı olacak. Çiftçiye daha farklı avantajlar sunabilen, fikirler ve çözümler geliştirebilen, GERÇEK hizmetler sunan bir anlayışa sahip olarak Bafra Ziraat odasına Başkan adayı oldum.

Sizlere söz veriyorum ki seçildiğimizde Bafra’mıza yakışır bir ZİRAAT ODASI GÖRECEKSİNİZ

Bugüne kadar ziraat odasına hizmet eden bütün başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkür ediyor, Onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağımıza söz veriyoruz" dedi.

Yemeğe mahalle muhtarları ile çok sayıda delege katılım sağladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.