bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Nike Air Spor Ayakkabı

EKONOMİ

Nike, Yunan mitolojisinde zafer tanrıçasından adını alan ayakkabı markası günümüzde çok tercih edilen bir spor ayakkabı markalarından biridir.

Nike, Yunan mitolojisinde zafer tanrıçasından adını alan ayakkabı markası günümüzde çok tercih edilen bir spor ayakkabı markalarından biridir. Nike Air Max, air teknolojisi üretilen güçlü ve dayanıklı, kullanımım rahat olduğu bir ayakkabı koleksiyonudur. Air Max, ileri teknoloji ile üretilmiş hem şık hem de rahat olmanın birlikte olduğu bir spor ayakkabısıdır.

NikeAir Spor Ayakkabı Modelleri

Yeni sezon Nike Air Max spor ayakkabısı koleksiyonun da hem kadın hem de erkeğe hitap eden renk ve model seçenekleri sunmaktadır. Kadın spor ayakkabılarında dikkat çeken en önemli detay topuk yüksekliğinin arttırılmasıdır. Tasarlanan yeni ayakkabı modeller ile tarzınızı daha etkili kılabilmek sizin elinizde.

Airmax teknolojisi ve renklerin harmanlanıp hazırlanana yeni koleksiyon ile ayağınıza kusursuz bir destek sağlayacaktır. Koşu ayakkabısı olarak tasarlanan AirMax bu koleksiyondaki yeni modelleri NikeAirMax 270,NikeAirMax 95 Sneaker ile hem tarz olup günlük hayatta kullanımda çok rahat edeceksiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için https://www.sneaksup.com.tr/nike-air-max ayakkabı sayfasını ziyaret ediniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.