bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman; Sosyal Yardımlar Dağıtılmaya Başlandı

EKONOMİ

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında bin TL’lik nakit sosyal yardım 65 yaş üstü ailelere teslim edilmeye başlandı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında bin TL’lik nakit sosyal yardım 65 yaş üstü ailelere teslim edilmeye başlandı.

PTT iş yerlerinde sosyal mesafe kuralının uygulanamaması nedeniyle bin TL nakdi yardım paraları, jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından dağıtılmaya başlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine ödenecek olan bin TL nakdi yardım ödemelerinin, PTT iş yerlerinde sosyal mesafe kuralının uygulanamaması nedeniyle, evden yapılmasına karar verilmişti. Jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar giderek yardım paralarını dağıtıyorlar.

Görevlilerden paralarını alan 65 yaş üstü vatandaşlar, "Devletimizden Allah razı olsun, jandarmamız evimize kadar geldi. Paramızı teslim aldık, çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" kapsamında nakit 1.000₺lik sosyal yardım, ailelerimize Jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından teslim edilmeye başlandı." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.