bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

EKONOMİ

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Gençlik Merkezini ziyaret ederek, atölyelerde üretilen eserleri yakından inceledi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Gençlik Merkezini ziyaret ederek, atölyelerde üretilen eserleri yakından inceledi.

Gençlik Merkezi Atölye Eğitmenleri ve kursiyerler ile sohbet ederek meydana getirdikleri eserlerin önemini vurgulayan Kaymakam Zaman, emekleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek Alaçam Gençlik Merkezinde yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Gençlik Merkezinde Pandemi kuralları çerçevesinde devam eden kursları gezerek eğitimciler ve kursiyerlerle görüştü. Daha sonra Gençlik merkezinde sürdürülen diğer faaliyetler ile ilgili Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan’dan bilgiler aldı.

Kaymakam Zaman, Gençlik Merkezimizde, çeşitli amaçlar için yapılan çalışmaları, kursları, faaliyetleri gördükçe çok memnun kaldım. Burada her kesime dokunan çalışmalar yapılıyor. Burada gönüllülük faaliyetleri var, beceri kazanma ve bu becerileri geliştirme imkânı var, ayrıca eğlence, oyun, eğitim, yardımlaşma dayanışma faaliyetleri var, sevgi var hoşgörü var. Tüm Alaçamlı gençlerimizi gençlik merkezimizde bulunan imkânlardan faydalanmaya davet ediyorum. Burada gençler; çeşitli akıl – zeka oyunları oynayabilirken İngilizce, Kuran-ı Kerim, El sanatları, Kilim Dokuma, Ney, Halkoyunları, Piyano, Bağlama ve Yaratıcı Drama etkinlikleri geliştiriliyor dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan kurslar hakkında bilgi verdi. Gençlik Merkezinde açılan 9 atölye çalışmasında, İngilizce, Kuran-ı Kerim, El sanatları, Kilim Dokuma, Ney, Halkoyunları, Piyano, Bağlama ve Yaratıcı Drama etkinlikleri gerçekleştirilmektedir. Hafta içi ve hafta sonu açık bulunan merkezimizde katılımcı ve üyelerimiz tüm kurslarımızdan ücretsiz yararlanmaktadır. Tüm bunların dışında hemen her alanda devam eden gönüllü faaliyetlerimiz de sürdürülmektedir dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.