bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kariyer Fuarında Büyükşehir Standına Yoğun İlgi

EKONOMİ

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF) Samsun Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF) Samsun Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Stantta İstihdam ve Kariyer Merkezi, İnsan Kaynakları yetkilileri öğrenci ve mezunlara istihdam süreçleri ve destekler hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve Büyükşehir Belediyesi sponsorluğundaki fuara yoğun ilgi gösteriliyor.

Yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi öğrencilerle buluşturan fuarda birçok kamu kurum ve kuruluşunun da standı yer alıyor. 2-3 Mart tarihleri arasında açık olacak fuarda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi de öğrencilere istihdam süreçleri ile ilgili bilgi ve destek verdi.

Fuarda ilgi gören Büyükşehir Belediyesi standında görevliler, öğrencilerin sorularına yanıt verdi. İstihdam ve Kariyer Merkezi, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlileri standa gelen herkes ile yakından ilgilendi.

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ofis Sorumlusu Kübra Alkan Taner, “Belediyemizin standına ilgi çok fazla. Gençlerimizin enerjisi çok iyi. Biz onları staj imkanlarımız konusunda bilgilendiriyoruz. Onlara elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz merak ettikleri tüm sorulara bizim standımızda yanıt bulabiliyor” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.