bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İşbu Tekstil Dünya'ya Açıldı

EKONOMİ

Samsun’un Alaçam ilçesinde faaliyet gösteren İŞBU TEKSTİL firması tek kullanımlık değil "ÇOK KULLANIMLIK TULUM" imal ederek dünya ya açıldı.

Samsun’un Alaçam ilçesinde faaliyet gösteren İŞBU TEKSTİL firması tek kullanımlık değil "ÇOK KULLANIMLIK TULUM" imal ederek dünya ya açıldı.

Alaçam’da giysi üretimini bırakarak korona virüse karşı koruyucu "ÇOK KULLANIMLIK TULUM" üretmeye başlayan tekstil firması, Günlük bin kapasite ile tulum üretimine başlayan firma siparlere yetişmekte zorlanıyor.

Türkiye de ve dünyada yaşanan korona virüs sebebi ile biranda talep patlaması yapan çok kullanımlık tulumlarla ilgili olarak defalarca yıkanıp giyilebilen tulumu Türkiye de bir ilki gerçekleştirilerek ilçemizde üretime başlayan İŞBU TEKSTİL yetkilileri talebin çok olmasından dolayı işlerini yetiştiremediklerini ve malzeme bulmakta sıkıntı çektiklerini dile getirdiler.

İŞBU TEKSTİL ortakları Ruhi BEKTAŞ ve Sinan YILMAZ ortaklar yanlarında çalışan yaklaşık 15 kişi ile birlikte Türkiye de ve dünya da yaşanan korona virüsten korunma kıyafeti olarak adlandırdıkları "ÇOK KULLANIMLIK TULUM" yurt içinden ve yurt dışından oldukça fazla talep olduğunu kaydettiler. Bin adetle başladıkları tulum üretimi siparişlerini yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ettiklerini söylediler.

“Türkiye’de birçok ilden üretime destek olarak yardım alıyoruz. Daha çok yurt içinden talep var. Şuanda bütün ülkeler diyebilirim ki stok edinmek istiyor. Bu kıyafeti envanterinde bulundurmak istiyor. O nedenle bizler de çalışmalarımızı çok hızlandırdık. Tulum fiyatları malzemenin olmaması ve çok ilgi olduğu için arttı ama biz makul fiyatlarda tulumlarımızı yapıyoruz” diye konuştular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.