bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gençler Yılın Ahisi İle Buluştu

EKONOMİ

Alaçam ve Samsun Atakum İlçe Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Samsun’da yılın Ahisi seçilen 52 yıllık terzi ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.

Alaçam ve Samsun Atakum İlçe Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Samsun’da yılın Ahisi seçilen 52 yıllık terzi ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda bir araya gelen Atakum ve Alaçam Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Samsun Valiliği ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yılın Ahisi seçilen ve Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar odası üyesi olan 52 yıllık terzi ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular. Açılış konuşmasını Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz yaparak yılın ahisinin geçmişini anlattı.

Alaçam Gençlik Merkezi İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, Genç Hareket Samsun, Güçlü Yetişkin, Engelsiz Egzersiz Projesi kapsamında ilçemize gelen genç gönüllülerimizi Samsun bölgesinde yılın ahisi seçilen Necdet Hacınunuz abimize ve Alaçam Esnaf Odası Başkanımız Vedat Özyılmaz başkanımıza bizleri ağırladıkları için teşekkür ederim dedi. Program sonunda gençlerin yoğun soruları ile karşılaşan yılın ahisi 52 yıllık terzi Necdet Hacıyunuz öğrencilerin sorduğu sorulara tek tek cevap vererek onlara ahiliğin önemini ve herkesin ve her esnafın ahi ve ahilik kurallarına uyması gerektiğini anlattı. Son olarak programa katılan öğrencilerden biri AHİLİK NASİHATINI okuyarak katılımcılara görsel olarak anlattı.

Programa Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Yılın Ahisi Necdet Hacıyunuz, Atakum ve Alaçam Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri katıldı. Program sonrası Esnaf odası tarafından ikramlarda bulundu. Samsun'dan gelen öğrenciler Alaçam Geyikkoşan alanında ve Alaçam Mübadele Müzesi, Tarihi Evleri gezdirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.