bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Genç Çiftçilere 80 Büyükbaş Hayvan Dağıtıldı

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Genç Çiftçi Hibe" programı kapsamında 15 genç çiftçiye, toplamda 85 büyükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Genç Çiftçi Hibe" programı kapsamında 15 genç çiftçiye, toplamda 85 büyükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Samsun İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında Atakum, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizde 15 Genç Çiftçiye toplam 80 adet Büyükbaş Hayvan dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak kırsal alandaki tarımsal üretime yönelik projelerin desteklenmesi amacıyla başlatılan "Genç Çiftçi Hibe" programında Atakum, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizde büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

Dağıtıma Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz GÜNER, Yakakent Kaymakamı Bahar KAYA, Alaçam Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Güreş, Atakum Tarım ve Orman İlçe Müdürü Yener Günay, 19 Mayıs Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Gül ve Yakakent Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mustafa Kökduman ile genç çiftçiler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.