bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çamgölü Mesire Alanında İnşaat-Tadilat Çalışmalarına Başlandı

EKONOMİ

Samsun’un Yakakent ilçesinde Çamgölü mesire alanını yeniden turizme kazandırılması amacıyla inşaat-tadilat çalışmalarına başlanıldı.

Samsun’un Yakakent ilçesinde Çamgölü mesire alanını yeniden turizme kazandırılması amacıyla inşaat-tadilat çalışmalarına başlanıldı.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı açıklamada; “İlçemizin doğal değerlerinden olan Çamgölü mesire alanı, bölgenin önemli destinasyon merkezi, yaşam ve rekreasyon alanlarından biri olmayı hedeflemektedir. Çamgölü mesire alanımız bugüne kadar iki Cumhurbaşkanı ve birçok devlet büyüklerimizi misafir etmiştir. Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği Çamgölü mesire alanımız için yapılan girişim ve çalışmalarımızla, Orman Bakanlığı’dan belediyemize 29 yıllığına üst kullanımı tahsis edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Başkan Kıyma; “Belediyemizce hazırlanan vaziyet planı ve gelişim projesi, Orman Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır. Proje doğrultusunda; 50 Yataklı Konaklama alanı, Bungalov evleri, restoran, karavan park,3 adet trekking parkur, paintball sahası ve spor tesisi çalışmaları devam etmektedir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Kızılçamın denizle buluştuğu doğal millet bahçesi olarak bilinen Çamgölü Mesire alanına katkılarından dolayı; Tarım Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Orman Bakan Yardımcımız Sn. Fatih Metin'e, Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan’a, Milletvekillerimiz Sn. Orhan Kırcalı, Sn.Fuat Köktaş, Sn.Yusuf Ziya Yılmaz, Sn. Ahmet Demircan’a ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına, Belediyemiz ve Yakakent halkı adına teşekkür ederiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.