bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Cemil Deveci’den ‘Sürmeli Organik Pazar’a Ziyaret

EKONOMİ

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, eşi Av. Gülay Deveci ile birlikte Bafra ilçesinde organik üretim yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, eşi Av. Gülay Deveci ile birlikte Bafra ilçesinde organik üretim yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, eşi Av. Gülay Deveci ile birlikte Sürmeliköy Üretici Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Üretim Tesisini ziyaret ederek, İş İnsanı Ali Kuloğlu ile bir süre sohbet etti ve emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdi. Başkan Av. Cemil Deveci daha sonra organik pazarı gezdi, organik üretim yapan ve ürettikleri ürünleri satışa sunan çiftçi kadınlarla bir araya geldi.

Başkan Deveci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bafra'nın Sürmeli Mahallesi'ni ziyaret ettik, mahallede bulunan tarihi yapıları gezdik. Buradaki organik pazar yerinde, doğayla iç içe bir ortamda organik olarak üretilen ürünler satışa sunuluyor. Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Sürmeli Köy Üretici Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Üretim Tesisi'ni de inceledim. Çok önemli bir işi başarıyorsunuz. Komşuluk hukukunun ve dayanışmanın sonucunda ortaya konulan emek, bir marka haline geliyor ve pazardaki yerini alıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.