bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Çakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rapor Verdi

EKONOMİ

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, bölgenin en kapsamlı akredite analiz yapacak olan gıda kontrol laboratuvarı hakkında bilgi verdi.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, bölgenin en kapsamlı akredite analiz yapacak olan gıda kontrol laboratuvarı hakkında bilgi verdi. Erdoğan hizmetlerinden ötürü Başkan Çakır’a teşekkür etti.

“Türkiye’ nin Otomobil Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması” törenine iştirak eden Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ a Borsamızın Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ na sunduğu “Samsun Ticaret Borsası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı’ nın Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi” hakkında bilgi verdi. Proje ile birlikte; tarım ve gıda sektörlerinde ihtiyaç hissedilen birçok analizin akredite bir şekilde gerçekleştirileceği bu sayede ilimizde gümrük ve lojistik hizmetlerinin sektör için daha cazip hale getirileceği, Türkiye’ nin kuzeyinde Rusya Federasyonu’ na ihracatta yetkilendirilen bölgenin ilk Akredite edilmiş gıda laboratuvarının hizmete gireceği böylece de tarımsal üretim ve satış kapasitesinin artması marifetiyle bölgenin rekabet gücünün artacağını söyledi. Törene Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günhan Ulusoy’da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, Başkan Çakır’ a proje ve proje ile ilgili sunumundan dolayı teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.