bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’nın Altyapısına SASKİ’den Büyük Yatırım

EKONOMİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra ilçesinin altyapı sorunlarına neşter vuruyor, yaklaşık 115 km içme suyu hatları yenileniyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra ilçesinin altyapı sorunlarına neşter vuruyor, yaklaşık 115 km içme suyu hatları yenileniyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada; “Bizlerin yoğun gayretleri ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’in talimatıyla Bafra’mızın 45-50 yıllık problemi çözülüyor. Bu ölçekte yatırım Bafra’da ilk kez yapılıyor. Yaklaşık 15 km yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hattı döşenecek, peşinden de yaklaşık 115 km Bafra’mızın altyapısında olan içme suyu hatları değişecek. Yağmur suyu hattı kadar asbestli boruların değişmesi de ilçemiz için çok önemli Eş zamanlı olarak hem içme suyu hattı hem de bu yağmur suyu ve kanalizasyon hattı devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç; “Bafra'mızda çalışmaları SASKİ tarafından devam eden alt çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile yerinde inceledik” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de yaptığı açıklamada; “Bafra İlçemizde SASKİ tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden yaklaşık 120 km’lik içme suyu hattı, 15 km’lik yağmur suyu hattı ve 7 km’lik kanalizasyon hattı çalışmamız eş zamanlı olarak yürütülüyor. Çalışmaları Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ile birlikte yerinde inceledik. Mesai mefhumu gözetmeden Samsun’umuz için çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.