bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Orta Ölçekli Sanayi Projesi Buluşması

EKONOMİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'Bafra Orta Ölçekli Sanayi Projesi'nin istihdam başta olmak üzere, birçok alanda ilçeye değer katacağını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'Bafra Orta Ölçekli Sanayi Projesi'nin istihdam başta olmak üzere, birçok alanda ilçeye değer katacağını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'Bafra Orta Ölçekli Sanayi Projesi' için AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve tekstil sektörü temsilcileriyle Alparslan Türkeş Parkı Kafeteryasında bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Terziler Odası Başkanı İlyas Aşçı ve tekstil sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek, İlçemize kazandırılması için yoğun çaba gösterdiğimiz, başta istihdam olmak üzere birçok alanda Bafra'mıza katma değer kazandıracak olan Orta Ölçekli Sanayi Projemiz için istişarelerde bulunduk. Durmadan yorulmadan ve aşk ile.." ifadelerini kullandı.

Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkan Kılıç, "Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ile İsmetpaşa ve Çilhane Muhtarlarını ziyaret edip, bilgi alışverişinde bulunduk. Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ile MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna'yı ofisinde ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.