bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Doğal Birlik Market Törenle Hizmete Açıldı

EKONOMİ

Samsun’un Bafra ilçesinde Tarım Birlik A.Ş. Ana Bayi ve Satış Noktası olan Doğal Birlik Market düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Doğal Birlik Market’in açılış törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekil Çiğdem Karaaslan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra bir önceki dönem İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ahmet Dursun ile çok sayıda vatandaş misafir katıldı.

Doğal Birlik Market işletmecisi İşadamı Mehmet Alkan yaptığı açıklamada; “Tarım Birlik A.Ş. Ana Bayi ve Satış Noktası olan Doğal Birlik Market’imizin açılışını çok değerli protokol ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İşadamı Mehmet Alkan; “Tarım Kredi ortak çiftçilerimizden alınan ürünleri kendi tesislerinde işleyerek siz değerli halkımıza marketlerimiz ve kooperatifler aracılığı ile ulaştırıyor. Bafra’da Tarım Birlik A.Ş. Ana Bayi ve Satış Noktası olan Doğal Birlik Market’imiz siz değerli değerli halkımıza hizmet vermeye başladı. Kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlara bulabileceğiniz marketlerimizde diğer çiftçi kooperatifi ürünlerinin yanında her evin ihtiyacı olan diğer ürünleri de temin edebileceksiniz” şekline konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.