bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Yerli Salatalığı Tezgâhlarda Yerini Aldı

EKONOMİ

Samsun'un Bafra ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte bazı Sera olan Tarla Hasadının başlamasıyla birlikte, Bafra Yerli Salatalığı tezgâhlarda yerini aldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte bazı Sera olan Tarla Hasadının başlamasıyla birlikte, Bafra Yerli Salatalığı tezgâhlarda yerini aldı.

Bafra Sarıköy Balıklar Yeni Yol Mahallesinde 500 metre kare Sera içinde yerli Salatalık yapan Üretici 71 yaşındaki Ahmet Ercüment Sınır hasata başladı. Yeni olduğu için şuan günde 300 ile 400 kilo yerli salata toplandığını dile getiren Sınır ilerleyen haftalarda bu rakamın 1bin kiloya kadar çıkaçağını belirtti. Verimden ve fiyattan memnun olduğunu ve ürünü Bafra Haline götürmeden ilçede manav olan Ramazan Güngör'e toptan fiyatına 3 ile 4 TL arası verdiğini söyledi.

" İyi Tarım Altında Ürünlerimiz Birinci Sınıf Oluyor "

Kurulduğu bugünden bu yana, ilçede İyi tarım altında yapılan kışlık ve yazlık ürünlerini tezgahlarda buluşturan ve halkın sevgisini kazanan, her geçen gün büyüyen Güngör Manav Sarıköy Balıklar Yeni Yol mahallesinde üretici olan iyi tarım adı altında ürün yapan 71 yaşındaki Ahmet Ercüment Sınır' dan 500 metre kare alanda Serada içinde yetişen yerli Salatalık hasadının başlamasıyla birlikte salatalık alımlarına da başladı.

Güngör Manav İşletme Sahibi Ramazan Güngör ise , "Amacımız Bafra ovasında yetişen kışlık yaş sebzesinden, yazlık sebzesine kadar ürünleri tezgâhlarımızda yerli ürün olarak müşterilerimize taze ürün olarak beğenisine sunuyoruz.

Bafra Ovamızda Üreticilerimiz İyi tarım adı altında ürünleri fide ekiminden hasadına kadar yakından ilgileniyor. "Bizler manavımızda ki ürünlerimizin çoğunu bildiğimiz üreticilerden temin ediyoruz. Bunlardan biri de Sarıköy Balıklar Yeni Yol mahallesinden 71 yaşındaki Ahmet Ercüment Sınır 500 metre kare Sera içinde yapmış olduğu yerli salataların hasadına başladı. Biz de gözümüzle gördüğümüzü ürünü Bafra Haline gitmeden kendisinden 3 il e 4 TL'den alıyoruz, tezgahlarımızda 5 ile 6 TL'den satıyoruz dedi.

Her zaman dediğim gibi A kaliteyi müşterilerimize ulaştırmak için tarladan direk alarak satışını yapıyoruz."

" Korona Virüse Karşı Alınan Önlem Ve Tedbirlere Hem Kendi Sağlımız, Hemde Müşterimizin Sağlığı İçin Uyuyoruz "

Güngör, yeni tip Korona ( kovit 19 ) bulaşıcı virüse karşı önlem ve tedbirler kapsamında iş yerimiz sürekli dezenfektanlarla temizleniyor ayrıca, müşterilerimizin ürünlerini seçmesi için müşterilerimize eldivenle ürünlerini almalarını sağlayarak müşterilerimize eldiven veriyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.