bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile Petersburg’da

EKONOMİ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak 14-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Rusya Saint Petersburg şehrine Yurtdışı İş Gezisi organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak 14-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Rusya Saint Petersburg şehrine Yurtdışı İş Gezisi organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Program kapsamında Saint Petersburg Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti ve ikili iş görüşmeleri, Saint Petersburg Kalkınma Ajansı Ziyareti, Saint Petersburg Kuzey Batı Geliştirme Ve Yatırım Promosyon Ajansı ziyareti ile Saint Petersburg Technopark ziyaret edilmiştir.

Ziyaret edilen kurumlardaki yetkililerin sunum eşliğinde yapmış oldukları bilgilendirmelerde Rusya’nın ve özellikle Petersgurg bölgesinin ekonomisi ve ticaret hacmi konusunda bilgiler aktarmışlardır. İşletmelerimizin uluslararası işbirliğini temin etmek, mevcut geliştirilmiş olan ticari ilişkilerini artırmalarına imkan tanımak ve firmalarımızın sektörel ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Rusya Saint Petersburg iş gezisi bölgemizin ihracat potansiyelini harekete geçirme konusunda yararlı olacaktır.

Program sonrası Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ‘Bafra TSO olarak üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu tür organizasyonları her yıl planlamakta ve sürekli gerçekleştirmekteyiz. Üyelerimizin yurt dışı piyasa ve pazarları hakkında bilgi sahibi olmaları, karşılıklı ticari faaliyetlerde bulunmaları ve yurt dışı seyahat kültürü kazandırmak ile birlikte yeni iş alanlarının, yeni iş fikirlerinin ve mevcut işlerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağı ve ihracatımızı arttıracağı düşüncesindeyim’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.