bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ticaret Borsası Üyelerine “Nefes Kredisi” Başvuruları Başladı

EKONOMİ

TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilen 2020 Nefes Kredisi başvuruları başladı.

TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilen 2020 Nefes Kredisi başvuruları başladı.

TOBB Nefes Kredisi iştişare ve bilgilendirme toplantısı için Denizbank Bafra Şubesi Müdürü Evren GENGÜÇ ile Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu bir araya geldiler.

Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu “Nefes Kredisi” hakkında yaptığı açıklamada; “TOBB Nefes Kredisi, TOBB Üyesi işletmelerin ticari hayatlarını sürdürebilmeleri ve mevcut istihdamlarını devam ettirebilmeleri için şu günlerde önem arz etmektedir” dedi.

Başkan Kibaroğlu açıklamasında; “TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atılan imzalar ile, TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi projesini Bafra Ticaret Borsası olarak yapısal ve maddi olarak destekliyoruz ve emeği geçenlere üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. TOBB Nefes Kredisine ihtiyaç duyan üyelerimiz, borsamızdan alacakları Faaliyet Belgesiyle başvurularını Denizbank şubesine yapacaklardır. Nefes Kredisi geri ödemeleri ise, yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limit borsa üyelerimize 50 bin ile 100 bin TL arasında kredi tercihleri bulunacak ve 2020 yılı tamamen ödemesiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Namık Kibaroğlu; “İşletmelerimizin en büyük sorunu olan finansman katkısı projesinde emeği gecen; TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, Denizbank Genel Müdürü Hakan ATEŞ’e ve destek veren tüm oda ve borsalarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu da bir kez daha beyan eder, ramazan ayımızın sağlık ve huzura vesile olmasını temenni eder, Bafra şube müdürümüze de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizbank Bafra Şubesi Müdürü Evren GENGÜÇ ise yaptığı açıklamada; “TOBB’a bağlı oda ve borsalara üye olan cirosu 25 milyon TL’nin altında olan işletmeler, üye oldukları oda ve borsalardan faaliyet belgesi alarak, 2020 nefes Kredisine başvuru yapabileceklerini, ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde vereceğimiz Nefes Kredilerinin, üyelerimizi bir nebze olsun rahatlatmasını temenni ediyorum ve katkısı olan tüm kurumlara ve borsamız başkanı Namık KİBAROĞLU’na da teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.