bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra SERA OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

EKONOMİ

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi.

Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti toplantısına Samsun Valisi Osman Kaymak başkanlık yaptı. Belirlenen gündem maddelerinin görüşüldüğü Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile Müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), Samsun İli ,Bafra İlçesi, Doğankaya mahallesinin sınırları içerisinde olup, Bafra ilçe merkezine yaklaşık 9 km,Samsun il merkezine yaklaşık 59 km mesafededir.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin 1194.258,72 m² (119,42 ha) alanda kurulması planlanmıştır. Planlama alanı Çevre Düzeni Planında kısmen Tarım Arazisi ve kısmen de Çayır- Mera olarak belirtilmiştir. Planlama alanın çevresi incelendiğinde kuzeyde Aktekke Mahallesi, güneyde Şeyhulaş Mahallesi, batıda Kızılırmak Nehri ve doğuda ise İkizpınar Mahallesi bulunmaktadır. Planlama alanının hemen batısında yer alan Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB ile komşudur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.