bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra OSB Yönetimi Fabrikaları Ziyaret Etti

EKONOMİ

Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen başkanlığında gerçekleştirdi.

Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya Bafra Kaymakamı ve Bafra OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan vekili Göksel Başar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi yönetim kurulu üyeleri, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Murat Cevahir, Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer katıldı.

Heyet daha sonra Bafra OSB'de ısı sistemleri ve havlupan imalatı yapan ROKNES Isı İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Şirket yetkilileri Sinan Odabaş ve Ersin Kaya, işletmenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Heyet ABALIOĞLU Yem Fabrikasını ziyaret ederek, Fabrika şefi Vedat Coşkun eşliğinde fabrikada incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ROKNES Isı İşletmesi ve ABALIOĞLU Yem Fabrikası yetkilileri ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Bafra OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan vekili Göksel Başar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi yönetim kurulu üyeleri, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Murat Cevahir, Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer’e teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.