bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra OSB ve Bafra Sera OSB Müteşebbis Heyeti Toplantıları Gerçekleştirildi

EKONOMİ

Bafra OSB ve Bafra Sera OSB Müteşebbis Heyeti Toplantıları, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafra OSB ve Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Bafra Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantıları, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Ülkemizin ve ilimizin ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınması için üretim yapan yatırımcılarımızı her anlamda destekleyerek işlerini kolaylaştırmak ve önlerini açmak için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Sayın Valimiz, yatırımcılarımız tarafından yoğun talep gören tüm OSB’lerimizde yükselecek fabrikalarla Samsun’u tam bir sanayi şehrine dönüştürmeyi, Bafra ilçemizde üretilecek nitelikli ve katma değeri yüksek ürünler ile birlikte ihracatın ve buna bağlı olarak da istihdamın artırılmasını hedeflediklerini söyledi” ifadeleri kullanıldı.

Toplantıya Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSI Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer, Bafra Sera OSB Müdürü Hamit Bozer ve Müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.