bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Hasan Çakın Kız MTAL’den Koronvirüs’e Karşı Maske Üretimi

EKONOMİ

Bafra ilçesinde Hasan Çakın Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi; Koronavirüs salgın hastalığına karşı, maske üretimine başladı.

Bafra ilçesinde Hasan Çakın Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi; Koronavirüs salgın hastalığına karşı, maske üretimine başladı.

Hasan Çakın Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu nun girişimleri ve Kaymakamız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN' nin destekleriyle Halk Eğitim Merkezimizle birlikte maske üretimin de yeni atölyemizi kurduk” ifadelerine yer verildi.

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlcemiz Bafra Hasan Çakın Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi önderliğinde, COVID-19 hastalıpına karşı, Bafra Devlet Hastanemizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere maske üretimine katkı sağlamak amacıyla, Bafra Halk Eğitimi Merkezimiz Giyim Üretim Teknolojisi ve El sanatları öğretmenlerimizden ve Usta Öğreticilerimizden oluşan HEM Hayata Destek grubumuz #Hayat Sende# sloganı ile gönüllü olarak hem ilçemiz Hasan Çakın Kız Meslek Lisesinde hem de kendi atölyelerinde maske üretimine destek sağlamaya başlamışlardır” ifadelerini kullandı.

Hacı Avcı; “Emeği geçen, katkı sunan değerli İdarecilerimize, Fedakar öğretmenlerimize, Usta Öğreticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.