bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Bado Urfa Sofrası Yaralarını Sarıyor

EKONOMİ

Samsun’un Bafra İlçesinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında kullanılmaz hale gelen, Bafra’nın ünlü Restoranlarından BADO Dondurma Cafe & Restoran Urfa Sofrası yaralarını sarıyor.

Samsun’un Bafra İlçesinde, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında kullanılmaz hale gelen, Bafra’nın ünlü Restoranlarından BADO Dondurma Cafe & Restoran Urfa Sofrası yaralarını sarıyor.

Bafra ilçesinde 1 yıldır Cafe & Restoran alanında hizmet veren, BADO Dondurma Cafe & Restoran Urfa Sofrasında çıkan yangın tüm Bafralıları ve BADO müşterilerini derinden üzdü.

TADİLATA GİRİLDİ

Çıkan yangında oldukça büyük hasar alan restoran, yangından bir gün sonra tadilata girdi.

Tadilatın hızlı bir şekilde yapılarak, tekrar hizmete açılacaklarını söyleyen, Restoranın işletme sahibi Recep Çotur, “Geçtiğimiz günlerde bir felaket yaşadık, Restoranımızda çıkan yangından ötürü, dükkânımız hasar aldı. Tek sevineceğimiz Allah’a şükürler olsun ki, ölüm ve yaralanma olmadı. Çıkan yangından bir gün sonra hemen tadilata girdik, bu süreçte bizleri seven herkes yanımızda oldu ve el birliği ile iş yerimizde yaralarımızı sarmaya başladık. Allah nasip ederse tahmini rakam olarak 10 ya da 15 iş günü içerisinde tadilatımız bitirilip, hizmete gireceğiz. Yangından dolayı bizleri hep arayan müşterilerimiz yanımızda oldu, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

BADO YAZLIK BAHÇESİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

BADO’da çıkan yangında Restoranın üretim alanının olmaması, BADO müşterilerini engellemedi. Yazlık açık hava bahçesinde, iftar sonrası semaver ve Bafra dondurması satışları devam etmektedir.

İşletme sahibi Recep Çotur, “Ramazan ayına 2 gün kala hizmete açtığımız yazlık açık hava bahçemizde ki hizmetimiz devam ediyor.

İşletmemizde çıkan yangında sadece üretim alanı zarar görmüş olup, yeni açılan yazlık bahçemiz hizmetine devam etmektedir. İftar sonrası müşterilerimiz gelerek, semaver çayı, dondurma, soğuk içecek çeşitlerimizden faydalanabiliyor. Böylesi zor zamanda bizleri destekleyen, yalnız bırakmayan tüm Bafra halkına ve müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

Çıkan yangından dolayı çok üzgün olduklarını söyleyen, BADO Müşterileri, “İlçemizde geçen yıl hizmete açılan ve İşletme sahibinin de Bafralı olduğu böylesi nezih ve aile ortamı olan bir mekânın yanması hepimizi çok üzdü. Keşke olmasaydı, ama biz müşteriler olarak Bafralı işletme sahibi kardeşimize destek amaçlı, iftar sonrası gelerek, semaver çayını, dondurmasını, çerezini yiyerek bir nebzede olsa destek olmaya çalışıyoruz. Böylesi günlerde her zaman bir birbirimizin yanında olmak bir Bafralı olarak gurur verici bir şeydir” şeklinde konuştular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.