bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aziz Tıngır; Allymina'dan Kazandığı Otomobili Teslim Aldı

EKONOMİ

Bafra ilçesinden araba almaya hak kazanan Allymina siyah inci lider Aziz Tıngır; otomobilini teslim aldı.

BAFRA HABER - Bafra ilçesinden araba almaya hak kazanan Allymina siyah inci lider Aziz Tıngır; otomobilini teslim aldı.

Allymina firmasının kurucusu Gülben Pehlivan yaptığı açıklamada; “Değerli Liderim Aziz Tıngır, İki ay üst üste Siyah İnci kariyerini tamamlayarak araç kullanım hakkı kazandın! Seni bu üstün başarından dolayı tebrik ediyor, aracını kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bafra ilçesinden araba almaya hak kazanan siyah inci lider Aziz Tıngır da yaptığı açıklamada; “Birçok kişinin iş olarak bile görmediği ve benim bu tur işlerle uğraşacak vaktim yok diyen ev hanımlarına ya da iş sahibi kişilere, network sisteminden 2 ay gibi kısa sürede asgari ücretin 4 katından daha fazla bir gelir ve şirketin vermiş olduğu 0 km aracın nasıl kazanılabileceğini Allymina ile herkesin görmesini istedim ve başardım. Bugün 2 büyük mutluluk yaşadım. Bir tanesi biricik şirketimin değerli sahipleriyle aynı tablo içerisinde yer alma fırsatı buldum. İkincisi o muhteşem azmin ve zaferin karşılığında aracımı teslim aldım. Allymina şirketinde olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Henüz 2016 yılında kurulan bebek sayılabilecek firma Allymina, kozmetik ve network marketing sektörlerinde kendini geliştirmiş Gülben Pehlivan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin 1 numaralı Network Marketing şirketi olma vizyonunu benimsemiş ve profesyonel ekibi, bilgi birikimiyle adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

AllyMina Hakkında

Kozmetik sektöründe pazarlama, ürün geliştirme ve marka yaratma alanlarındaki 20 yılı aşkın tecrübesinin yanı sıra 2012’den bu yana Network Marketing sektöründe güven ve adaleti ön planda tutarak geliştirdiği başarılı stratejileri ile binlerce kişinin iyi gelirlere ulaşmasını sağlayan Gülben Pehlivan, tüm bu inanç, değerler ve bilgi birikimi ile 2016 yılında AllyMina markasını kurdu.

Türkiye’nin bir numaralı Network Marketing şirketi olma vizyonu ve kurum kültürünü en iyi şekilde temsil eden, değerlerinden ödün vermeyen, profesyonel eğitimli temsilciler geliştirme misyonu ile Network Marketing sistemine adım atan AllyMina, son trendleri takip eden genç ve dinamik yapısı ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlamaktadır.

AllyMina ailesi, ek gelir ya da iş imkanı arayan her bireye sunduğu, çevreye ve insan sağlığına duyarlı, iddialı ürünleri ile tüm kullanıcılarını memnun etmeyi hedefler. Üretiminin her aşaması bağımsız denetim kuruluşları tarafından denetlenir.

AllyMina’da temsilciler, en yüksek perakende satış karı ile ürünlerini temin ederken ekip performanslarına dayalı, grup cirosu üzerinden infinity bonus’a kadar uzanan ek primler ile de gelir elde ederler. AllyMina, temsilcilerinin, hem kendilerini hem de ekiplerini geliştirmesi için oluşturduğu eşsiz eğitim stratejisi ile aile üyesi olarak gördüğü her bireye yatırım yapar, onların hayata ve Network Marketing sistemine daha profesyonel olarak bakmasını sağlar.

AllyMina’da kazanç fırsatları bitmez ve her temsilci belirlediği hedefe göre çalışarak istediği yere gelebilir. AllyMina ailesine katılan her birey bilir ki, kendisi ve ailesi için ‘Gelecek Bugün Başlıyor!’

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.