bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Arsel Modasende Bahar Sürprizlerle Başlıyor

EKONOMİ

Bafra ilçesinde Alışverişin en zengin seçenekli ve en renkli destinasyonu olan Arsel Modasen’de bahar sürprizlerle başlıyor.

Bafra ilçesinde Alışverişin en zengin seçenekli ve en renkli destinasyonu olan Arsel Modasen’de bahar sürprizlerle başlıyor. Yılın her döneminde müşterilerine ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşatan Arsel Modasen, yeni sezona spor giyim, jean ürünleri ve rengârenk pijama takımları raflarda harika bir kampanyayla yerini aldı.

Arsel Modasen, marka çeşitliliği ve ürün zenginliği açısından en güçlü olduğu kategori ürünlerinde “Kış İndirimi Kampanyası” ile %30, %40, %50, %60 ve %70’e varan oranlarda indirim fırsatlarını müşterilerine sunuyor. Arsel Modasen’de ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşamak isteyen misafirler; kadın, erkek, çocuk ürünlerini kapsayan oldukça geniş bir ürün yelpazesinde “Kış İndirimi Kampanyası” uygulanıyor.

Arsel Modasen; kadın, erkek ve çocuklar için ünlü markaların performans ve konfor sunan koleksiyonlarını bir araya getiriyor. Arsel Modasen’de; cazador, di claro, wessi, twister, süitmen, gibi en sevilen markalarının zengin seçeneklerini müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Arsel Modasen, kendi üretimi olan birbirinden kaliteli ve şık rengârenk Pijama Takımlarını 9.90 lira gibi çok uygun fiyatla raflarda yerini aldı. Popüler markaların trendy koleksiyonlarıyla ilkbahar-yaz sezonuna keyifli bir başlangıç yapan Arsel Modasen, müşterilerine sürprizler ve ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.