bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da Kapalı ve Açık Pazar Yerleri Kapatıldı

EKONOMİ

Alaçam ilçesinde koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı ve açık pazar yerleri geçici olarak 12 nisan 2020 tarihine kadar kapatıldı.

Alaçam ilçesinde koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı ve açık pazar yerleri geçici olarak 12 nisan 2020 tarihine kadar kapatıldı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun 30 Mart 2020 tarih ve 7 sayılı kararları ile koronavirüs önlemleri kapsamında yakın temasın önüne geçilmesi amacıyla ilçemizin kapalı ve açık pazar yerleri geçici olarak 12 nisan 2020 tarihine kadar iki hafta süreyle ikinci bir emre kadar kapatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Acar; “Tüm Dünyada ve ülkemizde etkili olan koranavirüsü ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızın salgından korunmak amacıyla kullandıkları eldiven, maske, bone gibi tıbbi malzemeleri gelişi güzel sokağa atarak, toplum sağlığını tehlikeye ve salgının yayılmasına sebep olmaktadırlar. İlçemizin cadde ve sokakları kamera sistemi ile izlendiğinden bu türlü kullanılmış tıbbı atıkları, attıkları tespit edilen, aykırı tutum ve davranış içerisinde bulunan vatandaşlarımız hakkında ilgili birimler tarafından ceza işleminin uygulanacağı önemle duyurulur” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.