bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’da İş-Kur Tarafından Kuralar Çekildi

EKONOMİ

Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Keskin ve Uğur Menekşe’nin katıldığı İŞ-KUR kuraları çekilişi yapıldı.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Keskin ve Uğur Menekşe’nin katıldığı İŞ-KUR kuraları çekilişi yapıldı.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda İŞKUR kapsamında çalıştırılmak üzere alınacak personeller noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. İŞKUR tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda “Temizlik” hizmetlerinde istihdam edilecek personeller noter kurası ile belirlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda uygulanacak programlarda 10 kişilik temizlik görevlisi İŞKUR tarafından istihdam edilecek olup kurada ismi çıkanlar için belirlenen çalışma takvimi Bafra İş-Kur personeli Ayhan Akdeniz ve Alaçam Noter vekili Mümin Özel ile birlikte Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda çekilen kuraların isimleri belli oldu.

 TYP programları hakkında açıklama bulunan İŞKUR Bafra Müdürü Kadir Tandoğan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda uygulamaya koyduğumuz TYP programlarımız okullarımızın hijyeni ve yavrularımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi hususunda çok önemli bir hizmet alanı konumundadır. TYP kapsamında Noter kurası ile görevlendirilecek katılımcılarımıza hayırlı olmasını diler, sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmemizi temenni ederim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.