bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Akarsu Enerji Sisteminin Gerçek Boyutlu Prototipi Bafra’da Test Edildi

EKONOMİ

Samsun’un Bafra ilçesinde HAES Enerji tarafından tamamen yerli ve milli imkânlarla tasarlanıp imal edilen Akarsu Enerji Sisteminin gerçek boyutlu prototipinin test çalışması gerçekleştirildi.

Samsun’un Bafra ilçesinde HAES Enerji tarafından tamamen yerli ve milli imkânlarla tasarlanıp imal edilen Akarsu Enerji Sisteminin gerçek boyutlu prototipinin test çalışması gerçekleştirildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın da katılım sağladığı test çalışmasıyla ilgili konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “HAES Enerji tarafından tamamen yerli ve milli imkânlarıyla tasarlanıp imal edilen Akarsu Enerji Sisteminin gerçek boyutlu prototipinin test aşaması gerçekleştirildi, başarılı sonuçlar verdi. Bafra ilçemizde yerli ve milli imkânlarla üretilen projenin yapımında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ülkemizin ekonomisine değer katan, proje üreten tüm yatırımcılarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Test çalışması ile ilgili konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş ile HAES Enerji tarafından tamamen yerli ve milli imkânlarla tasarlanıp imal edilen Akarsu Enerji Sisteminin gerçek boyutlu prototipinin test aşamasına katılım sağladık. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bafra Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Proje alanında da incelemelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; “Bafra Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi hakkında Başkanımız Hamit Kılıç'tan bilgi aldık. Destek verdiğimiz proje başta istihdam olmak üzere bir çok alanda katma değer kazandıracak” diye konuştu.

Yorumlar (1)

Nesime Türk 3 Yıl Önce

Rabbim hayirlara vesile kılsın inşAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.