bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

2021 Yılının Ahisi’nden Ziyaret

EKONOMİ

"Ahilik Kültür Haftası" etkinlikleri kapsamında Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yılın ahisi seçilen Alaçam’da 51 yıllık terzi Necdet Hacıyunuz oldu.

"Ahilik Kültür Haftası" etkinlikleri kapsamında Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Yılın ahisi seçilen Alaçam’da 51 yıllık terzi Necdet Hacıyunuz oldu.

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ahilik Kültürü Haftası Etkinlikleri Kapsamına Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ve Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında ziyaret ettiler.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ziyaretten çok memnun olduğunu ve 2021 yılının ahisinin ilçemizden çıkmasını beni ayrıca memnun etmiştir. Ahilik sözde değil özde olan konulardır. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' düsturunun devamıyız. Bunun yanında komşu dükkan daha siftah yapmadı diyen bir medeniyetin devamıyız. Bunları hiçbir zaman unutmadan yolumuza devam etmeliyiz dedi.

Belediye Başkanı İlyas Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ahilik Kültürü Haftası münasebetiyle nezaket ziyaretinde bulunan Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Samsun’da yılın Ahisi olarak seçilen, 51 yılı aşkın Alaçam'da terzilik mesleği ile uğraşan Necdet Hacıyunuz tarafından Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’a ve Belediye Başkanı İlyas Acar’a çiçek takdim edildi.

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, İlçemizde düzenlenen ahilik kültürü haftası etkinlikleri covid 19 pandemi tedbirleri kapsamında daha önce alınmış kararlar doğrultusunda ilçemizde iki yıldır yapılamamaktadır. İlçe olarak İl merkezinde yapılan programlara iştirak edilmektedir. Bu yıl yılın ahisi ise ilçemiz esnafından 51 yılı aşkın Alaçam'da terzilik mesleği ile uğraşan Necdet Hacıyunuz olması bizleri ayrıca memnun etmiştir dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.