bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yeşilay'dan Ondokuzmayıs Müftülüğü'nde Bağımlılık Semineri

EĞİTİM

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Yeşilay tarafından Ondokuzmayıs Müftülüğü'nde, Rehberlik Araştıma Merkezi (RAM) nin de ortaklaşa düzenledikleri Teknoloji ve Tütün Bağımlılığı Semineri İlker KARAKAYA'nın anlatımıyla gerçekleşti. Yeşilay'dan Ondokuzmayıs Müftülüğü'nde Bağımlılık Semineri

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Yeşilay tarafından Ondokuzmayıs Müftülüğü'nde, Rehberlik Araştıma Merkezi (RAM) nin de ortaklaşa düzenledikleri Teknoloji ve Tütün Bağımlılığı Semineri İlker KARAKAYA'nın anlatımıyla gerçekleşti.

Teknoloji bağımlılığı nedir belirtileri nelerdir, teknoloji bağımlılığının neden olduğu sorunlar, tütün bağımlılığı ve yol açtığı sorunların ele alındığı seminer de öğrencilerin merak ettiği sorularda teker teker cevaplandı.

Seminere Ondokuzmayıs Yeşilköy Kuran Kursu ve Ondokuzmayıs Merkez Kuran Kursu'nda Hafızlık eğitimi alan öğrenciler katıldı. 

Yeşilay Samsun Şubesi Bafra Temsilcisi Hasan ŞİRİN, RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Suat GÜR, Rehberlik Öğretmeni Faruk GÜLŞEN ve Ondokuzmayıs Müftülük Vaizi Ömer Ali KOÇ da katılım sağladı.

Seminer katılımcı öğrencilere broşür dağıtımı ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.