bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

EĞİTİM

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi münasebetiyle OMÜ TIP Fakültesinde tedavi gören lösemili öğrencilerimizin karne sevincini paylaştı.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının son gününde karne heyecanı yaşandı. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi münasebetiyle OMÜ TIP Fakültesinde tedavi gören lösemili öğrencilerimizin karne sevincini paylaştı.

Öğrenci ve velilerin karne heyecanlarına ortak oldukları için mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Sevgili yavrularımızın, onları yetiştiren anne ve babaların, eğiten öğretmenlerimizin heyecanını paylaşmaktan onur duydum. Eğitim öğretim yılının ilk yarısını noktalayıp sevgili yavrularımıza karnelerini dağıtıyoruz ve iki haftalık tatili başlatıyoruz. Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için kısa bir mola ile gerek yorgunluklarını geride bırakma gerekse ikinci döneme daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır.

Yarıyıl tatilinde tüm öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu, mutlu ve keyifli bir zaman geçirmesini temenni ediyorum. Bir parantezde değerli öğretmenlerimize açmak istiyorum. Gelecek nesillerimizi yetiştiren binlerce öğretmenimize içtenlikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.