bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Uyum Haftasında Öğrencilere Kahvaltı

EĞİTİM

Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencilerine uyum haftası çerçevesinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencilerine uyum haftası çerçevesinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

13 Eylül 2022 Çarşamba günü Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencilerine uyum haftası çerçevesinde kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Kahvaltıdan sonra öğrencilerin birbirlerine tanımaları amacıyla çeşitli oyunlar oynatıldı. Hatıra fotoğrafları çekinildi.

Okul Müdürü Nurcan Bolat, okulumuzu tercih ederek gelen öğrencilerimize okulu tanıma ve uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla geldin etkinliği düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin ilk hafta okula olumlu bir iklimle başlamalarının önemini belirtti. Etkinlikteki oyunları koordine eden İngilizce Öğretmenleri Mehtap İskender ve Tahsin Çınar Gözaçan ile Tekvando Antrenörü Sinem Toprak'a teşekkür etti. Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde, kahvaltının hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcısı Lokman Kağızmanlı, Müdür Yardımcısı Ali Gündeş, Rehber Öğretmeni Muhammet Öner, Tarih Öğretmeni Zeynep Sinem Gül, Arapça Öğretmeni Hanife Değirmen, Biyoloji Öğretmeni Belgin Kırmaz'a teşekkür etti.

Okul Müdürü Nurcan Bolat, kahvaltı ve etkinliklerin öğrenciler tarafından çok beğenildiğini ve diğer sınıf seviyeleri ile de aynı şekilde etkinliği revize ederek düzenleneceğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.