bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsun'da Eğitime Kar Tatili Olan İlçeler

EĞİTİM

Samsun'un bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 07 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

Samsun'un bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 07 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 07 Ocak 2019 Pazartesi günü Samsun'un Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik ve Asarcık ilçelerinin genelinde ve Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs ve Canik ilçelerinde ise belirlenen mahalle ve okullarda eğitim-öğretime bir günlüğüne ara verildi.

Samsun Valiliği konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "İlimiz Vezirköprü, Havza, Ladik, Asarcık ve Kavak ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, eğitim- öğretime 07 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca; 19 Mayıs ilçemizde bulunan Karagöl, Kuşkayası ve Kösedik İlk-Ortaokullarında, Yakakent ilçesine bağlı Karaaba İlk ve Ortaokulu'nda, Alaçam ilçesine bağlı Kızlan İlk ve Ortaokulu'nda Yoğun Pelit, Yukarı Koçlu, Köseköy, Gökçeağaç Oymağı, Kalukkaraçukur, Örenli, D. Deresi, Yenimahalle, Ortaköy ve Kalukdemirci mahallelerinden ilçe merkezindeki okullara taşımayla gelen öğrencilerin aynı gün izinli sayılacağı” belirtildi.

Valilik açıklamasında; “Canik ilçemizdeki taşıma merkezli okullarımızdan aşağıda isimleri yazılı olanlar bir gün süre ile tatil edilmiştir. Gökçepınar İlk-Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet İlk-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Hacı Naipli İlk-Ortaokulu, Düzardıç ve Gödekli İlkokulları, Tuzaklı İlk-Ortaokulu, Gölalan İmam Hatip Ortaokulu, Başkonak İlk-Ortaokulu”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.