bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SAMKON Yönetimi; Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

EĞİTİM

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltı programında İstanbul’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltı programında İstanbul’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

SAMKON Genel Merkezinde gerçekleşen kahvaltı programına SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya AŞCI, Karadeniz Vakfı Gençlik Merkezi Başkanı Ramazan SARI, Karadeniz Vakfı Gençlik Merkezi Başkan Yardımcısı Mehmet YANIK, İstanbul Bafraspor Başkanı Aydın Dursun, SAMKON Gençlik Başkanı Emre ŞEN ve Bafra Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa HACIOĞLU katılım gösterdi.

 İstanbul’da eğitim hayatını devam ettiren Samsunlu öğrencilerle tanışma amaçlı gerçekleştirilen kahvaltı programına, farklı şehirlerden olan misafir öğrencilerde katılım gösterdi. Programda konuşma yapan SAMKON Genel Başkanı H. Kaya AŞCI “Gençlere kendilerini geliştirmelerini, mutlaka yabancı bir dil öğrenme tavsiyesinde bulundu. Gençlerden 12 -15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecekleri Samsun Tanıtım Günleri’nde yalnız bırakmamalarını aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte katılım göstermelerini istedi. Gençlere Türkiye’nin geleceği sizlere emanet, sizler bizim için çok değerlisiniz” dedi.

Gençlere her zaman yardıma hazır olduklarını belirten Kaya AŞCI “SAMKON olarak maddi manevi yardıma hazırız, SAMKON olarak bu gibi programların devam edeceğini, gençlere programa katılım gösterdikleri için teşekkür etti.”

Kahvaltı programımıza katılım gösteren tüm öğrenci kardeşlerimize, SAMKON yönetim kurulu üyelerimize, İstanbul Bafraspor Kulübü yöneticilerine, BADEF yönetim Kurulu üyelerine ve Karadeniz Vakfı Gençlik Merkezi yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.