bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesine Bilgisayar Bağışı

EĞİTİM

Turhan Ailesinden Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesine Bilgisayar Bağışı

Alaçam İlçesinde bulunan Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesinin Kurucuları Şadiye-Muzaffer Turhan’ın oğlu Ahmet Turhan Okulda öğrencilerin ihtiyaçlarına destek vermek amacıyla Anne ve babasının adıyla yapılan okula 30 adet Laptop bilgisayar hediye etti.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ile birlikte Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul Müdürü Namık Kocabaş ve Müdür Yardımcısı Sabriye Halıç’tan bilgi aldı.

Okul Müdürü Namık Kocabaş şunları söyledi: Kovid 19 salgını nedeniyle okulumuzda öğrenciler yüz yüze eğitimlere katılamıyor. Uzaktan eğitimin yapıldığı şu günlerde en önemli eğitim araçları bilgisayarlar oldu. Öğrenciler Masaüstü bilgisayar, Laptop bilgisayar, tablet bilgisayar ve cep telefonları ile internet üzerinden bağlanarak derslere katılıp öğretmenleriyle ders yapabiliyorlar dedi.

Okulun Kütüphanesini de gezen Kaymakam Zaman öğrencilere yeterli olup olmadığını da sordu. Okulun salonunda bulunan okul birincilerinin asılı olduğu resimler hakkında da bilgi aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.