bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi Başarıya Doymuyor

EĞİTİM

Samsun’un Bafra İlçesinde eğitim-öğretime açıldığı günden bu yana başarıdan adını sıklıkta duyuran ‘Aday Anadolu Lisesi’nden bir başarı daha.

BAFRA HABER - Samsun’un Bafra İlçesinde eğitim-öğretime açıldığı günden bu yana başarıdan adını sıklıkta duyuran ‘Aday Anadolu Lisesi’nden bir başarı daha.

2016-2017 eğitim Öğretim yılında 2017 LYS’de Türkiye 154.cü ve Bafra 1.si Doğaner Yılmaz Bafra kaymakamı ve ‘Aday Anadolu Lisesi’ yönetimi tarafından onure edildi.

Ödül töreninde konuşan Doğaner Yılmaz, Bu başarıda şüphesiz öğretmenlerimin, okul yönetiminin ve en önemlisi ailemin çok büyük başarısı var. Bundan sonra ki eğitim öğretim hayatımda bu başarıyı hak etmiş birisi olarak örnek öğrenci olma yolunda ilerleyeceğim ve başarının tesadüf olmadığını çalışarak olduğunu herkese Türkiye 154.cü ve Bafra’nın 1.si olarak kanıtladım dedi.

Okulun kurucusu Yüksel Kaygısız ise, başarmak sistemli ve koordineli çalışmakla olur diyerek genç öğrencimizi bundan sonraki okul hayatın da başarılar dilerim’ dedi.

Öğrenmenin yaşının olmadığını her zaman üstüne koyarak bir şey yapılması gerektiğini söyleyen Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, senin bu başarın diğer arkadaşlarına da emsal olmasını diliyorum’ dedi.

Konuşmalarının ardından Bafra 1.si Doğaner Yılmaz’a okul yönetimi tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Programa, Bara Kaymakamı Ali fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra AK Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, CHP İLçe Başkanı Nihat OKtay katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.